-25% Per sobre de totes les coses. Musical contemporani i vibrant

24€ 18€ plan cerrado

Per sobre de totes les coses. Musical contemporani i vibrant

Per sobre de totes les coses. Musical contemporani i vibrant
-25% 24€

18€ plan cerrado
plan cerrado
 • Destacamos

  - Un musical que ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2000 a Los Angeles.
  - Considerada una peça de culte, ha tingut més de 100 produccions internacionals.
  - L’espectacle, que conté més de 30 números musicals, està dirigit per Daniel Anglès (Los Misarebles, Hair, La Bella y la Bestia), la coreografia és d’Óscar Reyes (Fama, Pegados) i la traducció al català de Marc Gómez.

 • Condiciones

  - Entrada vàlida per Per sobre de totes les coses al Teatre Gaudí.
  - Funcions: del 11 al 31 de juliol, dimecres, dijous i divendres a les 20.30h, dissabtes a les 18h i a les 21.30h i diumenges a les 18h. 
  - Duració: 2 hores i 30 minuts.
  - Ubicació general.
   

 • Descripción

  Un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió. Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells. No et perdis Per sobre de totes les coses al Teatre Gaudí.   Escull la funció desitjada una vegada iniciat el procés de compra. Recorda que una vegada realitzada la compra la teva entrada quedarà reservada i no es podran realitzar canvis ni devolucions. Serà imprescindible presentar el ticket imprès a la taquilla per bescanviar-lo per la teva entrada.

Opiniones de los clientes

Valoraciones verificadas
Solo usuarios que han disfrutado la oferta

Aún no hay opiniones

También te puede interesar