-40% 'Merda d'artista', el musical. Una comèdia sobre art al Grec

20€ 12€ plan cerrado

'Merda d'artista', el musical. Una comèdia sobre art al Grec

-40% 20€

12€ plan cerrado
plan cerrado
 • Destacamos

  - Dels creadors de Pegados (2 Premis Max) arriba Merda d'artista dins del Festival Grec 2014.
  - Música en directe i un repartiment de referència en el teatre musical.
  - Manzoni va sacsejar el món de l'art als '60 venent llaunes dels seus excrements. No et perdis aquesta divertida història!

 • Condiciones

  - Entrada vàlida per a Merda d'artista, el musical al Teatre Poliorama.
  - Funcions: de l'9 al 27 de juliol. Fins al 20: dimecres i dijous a les 23.30h, excepte dimecres 9 a les 22.30h i 16 a les 23h i dijous 10 a les 22.30h, divendres i dissabte a les 23h i diumenge a les 20h. Del 21 al 27: de dimecres a dissabte a les 21h i diumenge a les 18h, excepte dissabte 26 a les 21h.
  - Duració: 120 min aprox. amb entreacte inclòs.
  - Ubicació a general. 

 • Descripción

  Merda d’artista, el musical és un musical basat en la vida i obra de l’artista conceptual Piero Mazoni. Aquesta comèdia, amb un text fresc i divertit, narra una història de ficció que dibuixa un determinat moment de la història i del mercat de l’art, barrejant diàlegs ràpids amb cançons que reten homenatge als musicals clàssics i a la música italiana de meitat del segle XX. Manzoni va sacsejar el món de l’art als ’60 venent llaunes dels seus excrements etiquetades com a Merda d’artista, fent una crítica radical a la valoració de les obres d’art. Gaudexi d’aquesta original proposta del 9 al 27 de juliol al Teatre Poliorama.

   


  Elige la función deseada una vez iniciado el proceso de compra. Una vez realizada la compra, tu entrada quedará reservada, por lo que no se podrán realizar cambios ni devoluciones. Será imprescindible presentar el ticket impreso en taquilla para canjearlo por tu entrada.

Opiniones de los clientes

Valoraciones verificadas
Solo usuarios que han disfrutado la oferta

Aún no hay opiniones

También te puede interesar