-25% 'Mata'm' al Grec 2014, comèdia negra. Últimes funcions!

22€ 16,50€ plan cerrado

'Mata'm' al Grec 2014, comèdia negra. Últimes funcions!

'Mata'm' al Grec 2014, comèdia negra. Últimes funcions!
-25% 22€

16,50€ plan cerrado
plan cerrado
 • Destacamos

  - La signa l’actor, director i dramaturg Manel Dueso i està protagonitzada per l'Àurea Márquez, Carlota Olcina, Francesc Orella i Boris Ruiz.
  - Amb tocs d’humor embeguts de Chartreuse verd, l’obra atrapa des del primer moment i convida a reflexionar sobre els anhels i expectatives.
  - L’obra vol ser una comèdia negra, un drama blanc, una tragèdia poètica, un vodevil filosòfic.

 • Condiciones

  - Entrada vàlida per a Mata'm a La Villarroel.
  - Funcions: del 24 de juliol al 2 d'agost, de dimarts a dissabte.
  - Hora: 20.30h.
  - Duració: 90min aprox.
  - Ubicació a zona a i zona b.
  - Idioma: català.
  - Espectacle no recomanat per a menors de 18 anys. 

 • Descripción

  Un home cansat de viure, un expresidiari que acaba de sortir de la presó però ja hi vol tornar, una exprostituta amb el desig esbarriat, una adolescent idealista que es pensa que balla bé i vol ser americana. Tots aquests personatges compartiran i viuran una mateixa història, tot i que des de llocs ben diferents. L’edat i l’experiència marquen trajectes ben distints. Una obra esquitxada d’humor i d’unes imatges sorprenents i plenes de poesia. Els nostres somnis i desitjos, allò que anhelem, sigui ballar davant d’un rei, ésser estimats o simplement morir, són de fet els grans protagonistes d’una obra teatral propera i absorbent. Mata'm, programada dintre del Grec 2014 Festival de Barcelona, es representarà del 24 de juliol al 2 d'agost a La Villarroel.


  Els preus van des dels 16,50€ fins als 19,50€, segons la ubicació i la funció  escollida.   El crèdit acumulat al teu compte i els codis promocionals no són aplicables a aquesta oferta. Despeses de gestió no incloses. No s'admeten canvis ni devolucions.  

Opiniones de los clientes

Valoraciones verificadas
Solo usuarios que han disfrutado la oferta

Aún no hay opiniones

También te puede interesar