-18% 'Losers', comèdia romàntica sobre la parella a La Villarroel

22€ 18€ plan cerrado

'Losers', comèdia romàntica sobre la parella a La Villarroel

'Losers', comèdia romàntica sobre la parella a La Villarroel
-18% 22€

18€ plan cerrado
plan cerrado
 • Destacamos

  - Una obra de Marta Buchaca, autora de L'any que ve serà millor, protagonitzada per Alba Florejachs i Jordi Díaz.
  - La comèdia Losers repassa els diferents moments que viu una relació de parella, des que es coneixen en un apassionat inici fins que tots dos ja saben amb qui comparteixen realment la seva vida. 

 • Condiciones

  - Entrada vàlida per a Losers a La Villarroel.
  - Funcions: Dimarts 17 de juny a les 20.30h, dimecres 18 i 25 de juny a les 20.30h.
  - Ubicació general.
  - Idioma: català. 

 • Descripción

  Ella es diu Sandra i és una soltera que voreja els quaranta, que està tan perduda com quan en tenia 15 i que busca l’amor desesperadament. El busca a tot arreu, fins i tot a internet, encara que ho trobi de losers. Ell, el Manel, és un dependent d’una botiga de telefonia mòbil de més de quaranta, que acaba de ser abandonat per la seva novia, que se n’ha anat amb un teleoperador colombià. Ella va a la botiga per donar de baixa el mòbil de la seva mare morta, i el que havia de ser un tràmit avorrit i pesat es converteix en el dia més important de la seva vida. Una comèdia romàntica sol acabar amb el primer petó dels protagonistes, però Losers no, Losers va més enllà. Què passa després? Ho podràs descobrir a La Villarroel dimarts 17 de juny a les 20.30h, dimecres 18 i 25 de juny a les 20.30h.


  Els preus van des dels 18€ fins als 19,50€, segons la funció escollida.  Accedeix al teu compte per poder seguir amb el procés de compra. El crèdit acumulat al teu compte i els codis promocionals no són aplicables en aquesta oferta. Qualsevol altra promoció també quedarà exclosa. Despeses de gestió no incloses. Recorda que una vegada realitzada la compra la teva entrada quedarà reservada i no es podran realitzar canvis ni devolucions.  

Opiniones de los clientes

Valoraciones verificadas
Solo usuarios que han disfrutado la oferta

Aún no hay opiniones

También te puede interesar