-17% 'Els veïns de dalt'. La primera obra teatral de Cesc Gay

18€ 15€ plan cerrado

'Els veïns de dalt'. La primera obra teatral de Cesc Gay

'Els veïns de dalt'. La primera obra teatral de Cesc Gay
-17% 18€

15€ plan cerrado
plan cerrado
 • Destacamos

  - El director de cinema Cesc Gay és l'autor i director de la seva primera obra de teatre, un espectacle amb un ritme trepidant.
  - Descobreix una comèdia sobre les relacions de parella al Teatre Romea.
  - Interpretada per Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico

 • Condiciones

  - Entrada vàlida per a Els veïns de dalt al Teatre Romea.
  - Funcions: dimecres 25 i dimarts 31 de març de 2015. Dimecres 8 d'abril i del 14 d'abril al 12 de maig de 2015, tots els dimarts. Les funcions comencen a les 20.30h.
  - Duració: 120min aprox.
  - Ubicació a platea, primer amfiteatre, primer amfiteatre fila 1, centre i laterals, segon amfiteatre files 1 i 2 i resta d'ubicacions en segon amfiteatre. 

 • Descripción

  "Sens dubte, una de les aventures més grans i ambicioses que qualsevol de nosaltres pot arribar a experimentar en aquesta vida és la de viure en parella. Un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita s’esdevé en el dia a dia, les trinxeres són infinites i el consol davant les ferides i les esgarrinxades sofertes sovint és escàs o poc saludable. Així i tot, els homes i les dones seguim de forma inexplicable intentant-ho. Per això mateix, estic convençut que sols amb ironia i sentit de l’humor és possible escriure sobre aquesta tragèdia que ens persegueix des dels orígens dels temps i de la qual no ens podem deslliurar. I què hi tenen a veure els veïns de dalt amb tot això? Doncs que ells són els culpables que ara estigueu llegint aquestes línies. Fa un parell d’anys, uns nous veïns van ocupar el pis de sobre on vivim amb la meva família. De seguida vam començar a sentir sorolls estranys, a qualsevol hora, sempre seguits d’una gran varietat de gemecs i esbufecs. Sens dubte per a mi va ser inspirador, i així, sense voler-ho, em van acabar regalant la que ha acabat sent la meva primera obra de teatre. Així que va per ells." Cesc Gay. Els veïns de dalt es representarà dimecres 25 i dimarts 31 de març de 2015. Dimecres 8 d'abril i del 14 d'abril al 12 de maig de 2015, tots els dimarts. Les funcions comencen a les 20.30h al Teatre Romea.

   

  Els preus van des dels 15€ fins als 20€, segons la ubicació escollida.

   

  El crèdit acumulat al teu compte i els codis promocionals no són aplicables en aquesta compra. Despeses de gestió no incloses. No s'admeten canvis ni devolucions.

Opiniones de los clientes

Valoraciones verificadas
Solo usuarios que han disfrutado la oferta

Aún no hay opiniones

También te puede interesar