-22% 'Els eufòrics', una comèdia compromesa, al Grec

18€ 14€ plan cerrado

'Els eufòrics', una comèdia compromesa, al Grec

'Els eufòrics', una comèdia compromesa, al Grec
-22% 18€

14€ plan cerrado
plan cerrado
 • Destacamos

  - Gaudeix d'aquesta comèdia que parla de solidaritat i negoci.
  - Les gambetes zebra del Delta del Gurb estan en perill d'extinció. Descobreix què es pot fer per salvar aquesta espècie autòctona.
  - Rosa Cadafalch, Xavi Francés, Mercè Martínez i Lluís Villanueva donen vida als personatges d'aquesta comèdia compromesa amb la nostra biodiversitat.
  - No et perdis aquesta original proposta al Grec 2014

   

 • Condiciones

  - Entrada vàlida per a Els eufòrics a la Sala Muntaner.
  - Funcions: del 3 al 27 de juliol, de dimecres a dissabte a les 21h i diumenge a les 19h.
  - Duració: 80min aprox.
  - Ubicació general.

 • Descripción

  Els eufòrics és una obra que parla de solidaritat i de negoci, d'ideals, i de la institucionalització d'aquests ideals, i de la comercialització d'aquests ideals... I de paternalisme! També parlem de paternalisme i de contradiccions morals i de solucions que no ho són ni per uns ni pels altres, i de collons, sí! Això mateix! Perquè aquesta obra parla de les famoses gambetes zebra del Delta de Gurb. D'aquest crustaci i no de cap altre, perquè aquest en concret s'està extingint degut als pesticides, residus llençats al riu, etc. A més a més, les gambetes zebra del Delta de Gurb són sens dubte, un dels trets diferencials del nostre poble. Content? No et perdis aquesta divertida comèdia del 3 al 27 de juliol a la Sala Muntaner, dins de la programació del Grec.

   

  - Les entrades van de 14€ a 16€ segons la funció escollida.

   

  Escull la funció desitjada una vegada iniciat el procés de compra. Recorda que una vegada realitzada la compra la teva entrada quedarà reservada i no es podran realitzar canvis ni devolucions. Serà imprescindible presentar el ticket imprès a la taquilla per bescanviar-lo per la teva entrada.

Opiniones de los clientes

Valoraciones verificadas
Solo usuarios que han disfrutado la oferta

Aún no hay opiniones

También te puede interesar